/* remove if you have jquery before */

/* you can add more images here */

JOM CARI SIDE INCOME . DROPSHIP AGENTS ARE WELCOME

Terima kasih berkunjung ke blog saya.

Nama saya Mia , seorang suri rumah sepenuh masa sambil berniaga online. Alhamdulillah tahun ni tahun ke 5 saya berniaga online dari rumah. Tak di nafikan berniaga online memang bole menjana pendapatan lumayan. Saya sendiri dapat melunaskan personal loan 35k  di samping mmbantu keluarga settle bil2 utiliti dan keperluan diri sendiri dengan hasil biz online. Saya juga dalam proses mengeluarkan shawl label sendiri, Insya Allah. Aminkan ya...

Kalo cerita sebok mmg sgt sebok..dgn nk uruskan rumah dan ank2 merangkap supir 3 trip ulang alik ke sekolah. tp itu semua kita bole manage sendiri masa kita. Ramai yg nk cari side income sementelah harga brg yg makin lama makin naik + gst lagi.

Memang miserable hidup...lagi2 kalo  dah ada ank...last week shopping baju raya ank 3 org dah RM 1500 ...tu pun ada yg tak beli lagi..haiyaa! . So kat sini saya nak share biz online yg saya jalankan sbb ramai yg wasap n pm saya especially nk dekat2 puasa ni , masing2 nak cari side income. Saya share kat sini je senang..  Yang berminat nak join atau nak tau lebih lanjut ttg mana2 biz yg saya jalankan bole whatsapp / telegram saya 012 6756741


1.  Biz Baju ( dropship). Msg ke no telegram sahaja 012 6756741




korang bole dropship koleksi baju yg saya jual. Saya pemborong dan pegang stock sendiri..bukan agen atas agen dropship. Hantar message ke telegram saya 012 6756741 untuk saya invite ke group. buat masa ni saya ada group telegram sahaja. tak de group whatsapp.  Group Fb pn tak sempat nak update.

Nak dropship baju pn free je..saya tak amik apa2 yuran.  Korang just promo,  jual pada harga sendiri  dan amik order. Saya akan pack dan pos order dan bagi tracking no kt korang..so korang bole update kt customer korang tu. beza harga agen - harga jual itulah komisen /untung korang dapat. Selalu agen saya markup RM 10/pc sehingga RM 50 /pc bergantung design baju. kalo rajin promo bole dapat sampai RM 1000 sebulan...byk tu ! lagi2 nak pose ni, ramai cari baju raya tau.

Speciality saya ialah kaftan dan dress sulam. Kita juga terima tempahan custom made sehingga size 6xl. Kaftan couple ibu anak pun ada. Untuk maklumat lanjut whatsaap 012  6756741




No comments:

VVV